About Us

Carta Organisasi Kami
Gambar diatas merupakan carta organisasi bagi syarikat kami yang menjalankan perniagaan secara dalam talian ini. Carta organisasi ini dibentuk bagi melancarkan lagi perjalanan perniagaan kami tanpa sebarang masalah. ini juga bertujuan supaya memudahkan kerja diantara pihak kami dengan pihak pelanggan, selain itu, ia juga dibentuk untuk mengelakkan sebarang maslah.Latar Belakang Syarikat (La Habra)

Nama La Habra dipilih kerana keunikan yang ada pada nama itu sendiri dan ianya senang untuk diingati oleh sesiapa sahaja yang pernah melihat atau mendengarnya. Nama La Habra pada aslanya berasal daripada nama sebuah bandar yang terletak barat laut California,Amerika Syarikat.

La Habra mula diperkenalkan pada 10.10.2010 dan merupakan milik penuh saya sendiri. Ianya ditubuhkan pada asalnya untuk berkongsi hobi saya kepada rakan-rakan yang mempunyai minat yang sama iaitu mengumpul baju-baju lama atau lebih dikenali dengan 'vintage'. Tetapi tidak lama selepas itu hobi berkenaan secara tidak langsung boleh mendatangkan pendapatan sampingan kepada saya.


Carta Organisai Syarikat

No comments:

Post a Comment